Šta poslodavac treba da obezbedi kada je reč o pijaćoj vodi? Da li je voda iz vodovoda prihvatljiva? Šta ako postoji samo jedna kuhinja, jedan frižider i nije baš blizu mesta gde su mnogi od nas rade.
Ne, ovo nije prihvatljivo. Voda mora biti čista i dostupna svim zaposlenima u svakom trenutku - to je posebno važno tokom toplog vremena.

Preporučuje se da pijaća voda bude odvojena od mesta za pranje ruku i sudova, da se izbegne kontaminacija. Dajte vašem osoblju najčistiju vodu iz water cooler-a. Dehidratacija smanjuje mentalnu i fizičku sposobnost i dovodi do naglog zamora. Raj voda u kancelariji može da promeni radno mesto i obezbedi kontinuirano snabdevanje čistom, svežom vodom. Šta više, troškovi transporta, skladištenja i odlaganja boca su eliminisani (velika bezbednosna korist za mnoge organizacije) kada se opredeljuju za Raj vodu za kancelarije.

Raj voda aparati za vodu su toliko pristupačni, da možete da ih postavite na razne lokacije na radnom mestu, pri tome da obezbedite osoblju i posetiocima pristup zdravoj, osvežavajućoj vodi. Tako će se maksimalno povećati efikasnost radnog vremena i smanjiti napuštanje radnog mesta od strane zaposlenih. Na ovaj način, štedi se vreme potrebnoza naručivanje vode i prostor za skldištenje ambalaže. Zaposlenima je pri ruci, voda, kafa, limunada i vezani su za radno mesto. Troškovi su pod kontrolom, a poslovni prostor izgleda življe i harmoničnije.