Aparati za vodu koji naši verni kupci dobijaju besplatno na korišćenje uz redovno poručivanje sveže izvorske vode, redovno se održavaju uz sanitizaciju (čišćenje i dezinfekcija) koja je obavezna dva puta godišnje. Za više informacija u vezi cene sanitizacije aparata za vodu i zakazivanja termina obratite nam se na stranici kontakt.

 

Redovna sanitacija i servis aparata za vodu produžava životni vek vodomata i omogućava njegov pravilan rad, kako bi sveža voda koju koristite u svakom trenutku bila čista, zdrava i nepromenjenog kvaliteta.

 

Sanitizacija ili dezinfekcija vodomata osnovni je preduslov dobre higijene aparata, hemijske i mikrobiološke ispravnosti vode koju pijete. Sveža izvorska voda koja se nalazi u našoj ponudi i koju možete poručiti ovde, izložena je svakodnevno dejstvu dnevne svetlosti čime se njen sastav može vremenom menjati. Izvorska sveža voda koja se zagreva i do 95°C izaziva stvaranje kamenca i naslaga koje je neophodno redovno uklanjati.

Poslednji znak da je potrebno zakazati sanitizaciju aparata za vodu je kada uočite da voda koju pijete ima izmenjen ukus ili sastav, nije dovoljno bistra ili se može uočiti prisustvo čestica u njoj. 

 

 

Kao korisnici naših aparata za vodu, već samim potpisivanjem ugovora zakazujete sanitizaciju, a mi ćemo Vas kontaktirati u cilju usaglašavanja termina u kom će naš serviser ovaj postupak stručno obaviti. 

 

s-raj-voda-odrzavanje-vodomata-aparata-za-vodu-sanitacija-beograd-srbija-22-01

 

ŠTA PREDSTAVLJA SANITIZACIJA?

 

Sanitizacija je postupak čišćenja aparata za vodu uz dezinfekciju svih površina uređaja koje su u dodiru s vodom, kako bi se eliminisali kamenac i mikroorganizmi iz okruženja kojima pogoduje vlažna sredina aparata za vodu. Ovaj postupak obuhvata čišćenje i dezinfekciju spoljašnjosti i unutrašnjosti aparata za vodu, slavine, rezervoara i svih cevi kroz koje prolazi voda.

Ne brinite za vreme koje je potrebno za sanitizaciju aparata za vodu! Naši stručni serviseri će aparat koji koristite odneti u servis, a prethodno postaviti zamenski aparat za vodu koji možete odmah koristiti. Redovnu sanitizaciju vršimo u trenutku isporuke naručene sveže izvorske vode kako bismo izbegli gubitak vode zaostale u vodomatu. Na Vama je samo da uživate u stalnom izvoru sveže i kvalitetne vode. 

 

  

Za uslove poručivanja i kompletnu ponudu i vrste pakovanja sveže izvorske vode, molimo Vas da pogledate stranicu proizvoda Voda i Vodomati.

 

Kako bi ste produžili životni vek aparata za vodu i ne biste morali da sanitizaciju sprovodite veoma često, prilikom zamene balona za vodu preporučujemo vam da prebrišete spoljnu površinu aparata i balona sa vodom čistom suvom krpom natopljenom alkoholom ili sličnom dezinfekcijskom tečnošću. Redovno preventivno pražnjenje i čišćenje česmice i posude ispod nje takođe će doprineti boljoj higijeni i dužem periodu između dve sanitacije.

Nemojte se utručavati da nam postavite bilo koje pitanje u vezi aparata za vodu i njegovog održavanja. Na usluzi smo Vam putem telefona ili nam se možete u svakom trenutku obratiti na stranici kontakt.