Moderni aparati za vodu iz naše ponude obezbediće Vam uvek svežu vodu za piće izvrsnog kvaliteta u Vašoj kući ili preduzeću. Profesionalci iz našeg tima brzo i lako će montirati vodomat na adresi na kojoj vi želite stalni izvor kvalitetne i sveže vode za piće. 

Montaža i održavanje aparata uz redovno snabdevanje kvalitetnom vodom za piće naša je obaveza. Aparati za vodu koje distribuira Raj voda mogu se kupiti ili dobiti besplatno na korišćenje. Aparati su isključivo kompresorskog tipa i pružaju izuzetan komfor jer daleko brže i tiše hlade i greju vodu u odnosu na termoelektrične vodomate.

 

USLOVI KORIŠĆENJA APARATA ZA VODU

 

Aparat za vodu dobijate na korišćenje potpuno besplatno potpisivanjem ugovora na godinu dana, pri čemu se kao fizičko ili pravno lice obavezujete na nabavku minimum 3 balona od 18,9 L sveže izvorske vode po vodomatu mesečno.

Uživajte u prednostima vodomata i stalno dostupnoj hladnoj ili vrućoj vodi za piće, u zavisnosti od toga šta želite – osveženje ili vodu za kuvanje, kafu ili čaj.

Kupcima koji poseduju svoj aparat za vodu isporučujemo svežu izvorsku vodu poručivanjem minimum 2 balona mesečno. Za brz i lak dogovor, pošaljite nam upit na stranici Kontakt

 

 

PONUDA VODOMATA

Ako imate potrebu za svojim vodomatom, možete kupiti potpuno nov vodomat. Uštedite Vaše vreme i odmah izaberite vodomat koji najviše odgovara vašim potrebama. U ponudi su samostojeći vodomati koji hlade i greju vodu marke H2O: 

raj-voda-vodomati-beograd-dostava-kupovina-rentiranje-h20-22-01

 

Aparat za vodu se lako postavlja na svakom mestu koje ima strujni priključak. Pločice su idealna podloga za vaš aparat za hlađenje i grejanje vode, ali nisu neophodne. Površina na koju se postavlja vodomat treba da bude potpuno ravna, jer se u suprotnom može javiti zujanje, a mesto pored prozora treba izbegavati zbog izloženosti vode uticaju dnevne svetlosti. Ako niste sigurni koje je idealno mesto za postavku aparata za vodu u Vašem domu, kancelariji ili otvorenom prostoru sa više zaposlenih, obratite se profesionalcima iz našeg tima koji će brzo i lako pronaći optimalno rešenje. Za sve informacije ili nedoumice koje imate slobodno nam se obratite na stranici kontakt. 

 

 

REDOVNO ODRŽAVANJE APARATA ZA VODU

Redovno održavanje aparata za vodu garant je njegovog pravilnog rada i dugovečnosti. Naša obaveza je da dva puta godišnje izvršimo sanitizaciju aparata (čišćenje i dezinfekcija) koji smo dali u zakup.

Ukoliko primetite da je aparat za vodu koji ste uzeli u zakup postao bučniji, otkrijete curenje ili imate bilo kakve primedbe na njegov rad, molimo Vas da nas kontaktirate u najkraćem mogućem vremenskom roku kako bismo na vreme otklonili kvar, ili ako to nije moguće, izvršili zamenu aparata. 

Ukoliko se aparat za vodu fizički ošteti, nastanu ulubljenja ili kvarovi izazvani nesavesnim rukovanjem, što moramo priznati nije uobičajena praksa naših klijenata i porodica sa kojima imamo višegodišnju uspešnu saradnju, nadoknada ovakve štete obaveza je korisnika. Naknada ovakve štete je zaista retka i želimo da aparate za vodu koristite u punom kapacitetu, zadovoljni njihovim performansama ali još više zadovoljni kvalitetom vode koju piju Vaši ukućani, gosti ili zaposleni u firmi.

 

 

Kauciju za ambalažu odnosno balone od 18,9 L u kojima se isporučuje sveža izvorska voda se ne plaća.

Ambalaža koja upotrebom izgubi kompaktnost ili postane porozna, zamenjujemo novom. Ukoliko izgubite ambalažu, ili je oštetite, što se zaista retko dešava, u obavezi ste da nadoknadite sumu u visini nabavne cene balona za vodu.

Balone za vodu kojima je istekao rok trajanja ili su oštećeni vraćamo u reciklažni proces.

Brinimo o prirodi i prirodnim resursima zajedno. Odgovorno i ekološki osvešćeno poslovanje deo je naše poslovne politike, ali pre svega naša obaveza i dužnost. 

Ako ipak iz bilo kog razloga niste zadovoljni kvalitetom naše usluge, a potpisali ste ugovor na godinu dana, možete raskinuti saradnju već sledećeg meseca. Svakako verujemo da ćemo i u tom slučaju u budućnosti ponovo sarađivati na obostrano zadovoljstvo.