raj-voda-rentiranje-vodomata-aparata-za-vodu-iznajmljivanje-zakup-beograd-srbija-22-01

Preduzeće Raj voda, uz distribuciju sveže izvorske vode, vrši i rentiranje aparata za vodu. U našoj ponudi se nalaze isključivo savremeni aparati za vodu kompresorskog tipa koji brzo hlade i greju svežu izvorsku vodu i veoma su tihi. 

 

USLOVI RENTIRANJA VODOMATA

 

Aparat za vodu možete koristiti u svojoj kući, preduzeću ili bilo kojem mestu gde postoji potreba za izvorom sveže i kvalitetne vode potpuno besplatno, potpisivanjem ugovora na godinu dana. 

Pravna i fizička lica za besplatnu dostavu sveže izvorske vode, potrebno je mesečno po vodomatu da naruče minimum 3 balona od 18,9 L sveže izvorske vode. 

Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da poručite minimalnu količinu vode, ili jednostavno nemate tolike potrebe, aparat za vodu možete povoljno mesečno iznajmljivati. Za sve informacije u vezi uslova iznajmljivanja pošaljite nam upit na stranici kontakt.

Naš savet i preporuka je da aparat za hlađenje i grejanje vode postavite na mestu u kući ili preduzeću gde su pločice kao podloga. Ako niste u mogućnosti da odaberete ovakvu vrstu podloge ili nemate blizinu priključka za struju, aparat za vodu može stajati na bilo kojoj podlozi uz uslov da bude ravna. Neravne podloge mogu izazvati zujanje aparata za vodu i nepravilan rad što može izazvati nepredviđene kvarove i oštećenja. Izbegavajte mesta pored prozora za postavljanje aparata za vodu zbog izloženosti sveže vode uticaju svetlosti i sunčevih zraka.

Ako niste sigurni gde i kako da postavite aparat za vodu, ili imate bilo kakve nedoumice, slobodno nam se obratite. Profesionalci iz našeg tima savetima ili dolaskom na Vašu adresu, brzo i lako će pronaći optimalno rešenje na obostrano zadovoljstvo.