Aparati za vodu koje Vam dajemo na korišćenje besplatno uz ugovornu obavezu, usled redovnog korišćenja mogu imati manje kvarove ili nepravilnosti u radu. Obaveza preduzeća Raj voda je održavanje aparata za vodu i otklanjanje manjih kvarova koji nisu posledica nesavesnog korišćenja ili rukovanja aparatom za vodu. 

 

 

Na Vama je da uživate u kvalitetnoj, svežoj izvorskoj vodi za piće, a mi ćemo tokom godine dva puta izvršiti čišćenje i dezinfekciju (sanitizacija) aparata za vodu koji smo Vam dali besplatno na korišćenje.

raj-voda-beograd-srbija-popravka-vodomata-aparata-za-vodu-22-01

Veoma je važno da nam u najkraćem mogućem vremenskom roku prijavite svaku nepravilnost u radu aparata za vodu. Ako primetite da aparat za vodu koji Vam dajemo na besplatno korišćenje ima nekarakterističan zvuk prilikom rada (zujanja), pojave se mesta na kojima dolazi do odlivanja vode ili curenja, molimo Vas da nas odmah kontaktirate. U najkraćem mogućem vremenskom roku, aparat za vodu će biti servisiran i biće omogućeno njegovo normalno funkcionisanje. Ukoliko to nije moguće izvršićemo zamenu aparata za vodu.

Nemojte se ustezati da nas kontaktirate i tražite savet, izaći ćemo Vam uvek u susret jer nepravilno korišćenje aparata za vodu ili nestručno montiranje balona sveže izvorske vode može dovesti do fizičkog oštećenja, ulubljenja ili grebanja aparata za vodu. Veoma retko se dešava ali - ako ipak nastane šteta na aparatu za vodu koja je nastala nesavesnim rukovanjem obaveza je korisnika da nastalu štetu nadoknadi.