Prilikom porudžbine sveže izvorske vode za piće u balonima od 18,9 L i 6 L, kao i flaša od 1,5 L i 0,5 L, ne zaboravite da poručite i praktične plastične čaše za vodu zapremine 200 ml. Jedan paket se sastoji od 100 plastičnih čaša za vodu. 

 

 

Plastične čaše za vodu veoma su pogodne za porodice ili firme koje poručuju balone za vodu od 18,9 litara. Takođe i sve manifestacije (sajmovi, kongresi, seminari, sportske manifestacije) u kojima učestvuje veći broj ljudi i imaju potrebu za lakim pristupom svežoj kvalitetnoj vodi, praktične plastične čaše koje su lake za manipulaciju su odličan izbor.  

 

Za informacije u vezi cene paketa čaša za vodu i uslova dostave pošaljite nam upit na stranici kontakt.

 

Ne zaboravite da nakon korišćenja i upotrebe odložite sve iskorišćene plastične čaše za vodu kako bi zajedno živeli u skladu sa prirodom omogućavajući da se čaše vrate  nazad u reciklažni proces. Naša firma za distribuciju sveže izvorske vode i balona za vodu je društveno odgovorna i ekološki osvešćena. 

Reciklirajte i Vi, mislimo o prirodnim resursima zajedno i ponašajmo se odgovorno, kako bi voda koju Vam distribuiramo i dalje ostala visokog kvaliteta i kvalitetnog mineralnog sastava. 

raj-voda-beograd-plasticne-case-dostava-prodaja-srbija-22-01